Logo’s aanleveren

Door onze jarenlange ervaring hebben wij een groot aantal logo’s in ons bezit. Mochten wij het logo niet in ons bezit hebben, dient deze digitaal aangeleverd te worden in een vector bestand. Het aanleveren van logo’s dient goed te gebeuren, om zo fouten te voorkomen en de beste kwaliteit te kunnen leveren. Hieronder staan aanwijzingen voor het juist aanleveren van de logo’s. Neem bij twijfel gerust contact met ons op.

Bestandsnaam

De (vector) logo’s dienen aangeleverd te worden in een van de volgende bestandstypen:
– Adobe Illustrator CS6 of lager
– CorelDraw X7 of lager
– EPS
– PDF

Wat is een vector bestand?

Een vector bestand is een grafische afbeelding die opgebouwd is uit vector informatie, die wordt gemaakt in een grafisch tekenprogramma. Ze kunnen bestaan uit vele individuele objecten, opgebouwd uit lijnen, curves en vormen, aangevuld met kleuren, patronen en effecten. Doordat de objecten uit vectoren bestaan kunnen ze onbeperkt geschaald worden, met behoud van kwaliteit. Een vector afbeelding kan dus bijvoorbeeld 1.000% vergroot of verkleind worden waarbij alle details haarscherp in tact blijven.

Tec-Design-vector-logo

Niet in het bezit van een vector bestand?

Wanneer de logo’s niet digitaal aangeleverd kunnen worden, kunnen wij in de meeste gevallen het logo voor u digitaliseren. De prijzen voor het digitaliseren van een logo beginnen bij €35,- (afhankelijk van de hoeveelheid werk).

Opsturen van logo’s

Logo’s tot 10MB kunnen verstuurd worden naar info@tec-design.nl. Zijn de bestanden groter dan 10MB, dan kunt u gebruik maken van WeTransfer of het desbetreffende bestand op een USB stick bij ons aanleveren.